Actueel


DVSG bereikte het droevige bericht dat  Jos Giesbers op 27 maart was overleden op 71 jarige leeftijd.


Jos is als 9 jarige bij DVSG begonnen met voetballen. Hij heeft de hele jeugd hier doorlopen en is later speler van het 3e  4e en 5e elftal geweest.

Ook is hij vele jaren leider geweest van jeugd en senioren elftallen. Hij was in de tijd dat hij nog in Groesbeek woonde iedere zaterdag op het veld van DVSG te vinden.
Een echte clubman, die ondanks dat hij verhuisde naar Nijmegen nog altijd alle thuiswedstrijden van DVSG 1 bezocht. Vooraf even een bakkie bij Dien Hopmans  en in de rust even naar zoon Erik in het cafe.

Jos en Ellie, zijn vrouw, waren steevast de 1e die telkens de oplossing van de puzzel uit de Flits inleverden. Een teken ook dat het Clubblad bij hen goed gelezen werd en een meerwaarde voor hen was. Met Jos verliest DVSG een lid met een grootclubhart en die  62 jaar lid van onze vereniging is geweest.

Jos is op zijn verjaardag, 31 maart gecremeerd in besloten kring vanwege de Coronacrisis.

Door deze vreemde tijd is het niet mogelijk geweest om persoonlijk contact te hebben, maar via deze weg wil DVSG zijn vrouw Elly, Martine en andere naast betrokkenen veel sterkte toewensen met het verwerken van hun verlies.

 

v.v.  DVSG