Laatste Nieuws


Op 5 januari 2020 hield DVSG zijn jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst.


Voorafgaand aan deze receptie werd traditioneel een Nieuwjaarswedstrijd gespeeld. Deze keer speelde het 2elftal tegen het 3e elftal.  Interim voorzitter Jan Coenen keek tijdens de nieuwjaarstoespraak op de receptie nog even terug op een goed 2019 en vooruit naar 2020 waar de nieuwbouw plannen nu in de afrondende fase zitten.

 

Daarna werd er stilgestaan bij de jubilarissen van dit jaar.

Als allereerste werd Henk Janssen gehuldigd. Henk heeft de gouden bondsspeld van de KNVB uitgereikt gekregen voor zijn jaren lange inzet als wedstrijdcommissaris en voorzitter van het bestuur.

Daarna waren de 25 jarige jubilarissen Bert Kadmayer, Bram Reijnen, Eric Poelen en Fred Schoenmakers ( niet aanwezig) aan de beurt om hun toespraak en speldje in ontvangst te kunnen nemen.

Bas Hopmans, Patrick Rutten, Henri Grutters, Twan Taks en Marcel Spanjers  werden gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap.

Gerrie Gerrits is  60 jarig lid , maar kon niet aanwezig zijn.

 

Hierna was het de beurt aan de commissie van de afgelopen drie  DVSG-ers om de nieuwe DVSG-er van het jaar bekend te maken. Theo Berns ging deze maal met die eer strijken.

 

We kunnen met z’n allen terugkijken op een zeer geslaagde middag waar het na het officiële gedeelte nog lang gezellig bleef.