Laatste Nieuws


DVSG speelt uit tegen SDOO in Herveld met vandaag weer Aaron Rubens in de spits.


Beide team beginnen met slordig voetbal. Er is veel balverlies en combinaties komen maar mondjesmaat tot stand. Bij SDOO is wel te zien dat het over  een paar sterke aanvallers beschikt.

DVSG creëert  in de 13e min haar 1e kans. Tim Nillessen schiet, maar had beter de bal  op doel kunnen koppen en scoort dus niet. Even later is het Menno Sillessen die een lange bal van Tim Nillessen mist.

SDOO komt er soms gevaarlijk uit en in de 34e min levert dit de 1-0 voor SDOO op.  Gelukkig kan DVSG snel de achterstand wegwerken. Aaron Rubens kan voorin onverwacht de bal oppikken , meenemen en scoort de gelijkmaker nog voor rust.

Na rust is het een op en neergaande wedstrijd tot de  69e minuut.

Rico Voeten wordt in de 16 meter aangetikt en Menno Sillessen scoort uit de penalty de 1-2 voor DVSG.

Ivo van Balkom wordt snel daarna  gewisseld voor Guus Ebbers, die na een lange blessure weer zijn entree in de selectie maakt.  Even later wordt Niek Derksen ingebracht voor Menno Sillessen. De beide wissels leveren geen overwicht op het veld op en het spel blijft op en neer gaan.

Het is dan ook zuur voor DVSG dat in de 86e min de 2-2 gelijkmaker valt. Uit een corner kan de afvallende bal niet weggewerkt worden en SDOO schiet de bal onhoudbaar in het doel.

De 2-2 eindstand voelt gezien het scoreverloop bijna  als verlies. Er is geknokt voor een resultaat en een gelijkspel is geen slecht resultaat, gezien de vele blessures die het team DVSG heeft te verwerken de laatste tijd.

Op naar de 2e helft van deze competitie met een compleet fitte selectie en dan kan DVSG na de winterstop op 26 januari 2020 thuis tegen Victoria laten zien wat het waard is.