Laatste Nieuws


DVSG speelt thuis tegen SVHA. In de basis staat Stan Hoevenaars nu Aaron Rubens geblesseerd is.


DVSG speelt met een 3 mans verdediging en start aanvallend. Het is heel zuur voor Rick Goossens als hij een bal niet goed wegwerkt en deze in de 2e minuut in het eigen doel belandt.

Wederom moet DVSG vanuit een achterstand zich terug knokken in de wedstrijd. DVSG heeft dit al vele malen gedaan en ook vandaag wordt er keihard gewerkt en ook legio kansen en mogelijkheden gecreëerd. Allen gaat de bal niet in het doel.   SVHA is de hele 1e helft aan het tegenhouden en heeft maar één doelrijpe kans geproduceerd , maar staat wel voor.

Enkele minuten voor rust mag Rico Voeten een vrije trap  net buiten de 16 meter nemen. Hij krult de bal naast de muur in de bovenhoek en brengt DVSG weer op gelijke hoogte. Meteen daarna is er nog een grote kans, maar gaan we toch rusten met een 1-1 stand.

Na de rust is de veldverlichting al aangezet en gaat DVSG verder met aanvallend voetballen en kansen creëren. Alleen gaan de ballen er nog  niet in. SVHA krijgt meer geloof in de wedstrijd en countert enkele malen gevaarlijk.  Eindelijk lukt het DVSG in de 79e min om de 2-1 te maken. Een schot van Menno Sillessen wordt weggewerkt en in de rebound scoort Rico Voeten zijn 2e doelpunt.

Het is nu de wedstrijd uit voetballen e niets meer weggeven.  DVSG scoort in de 88e min de 3-1 uit een voorzet van Menno Sillessen. Rico voeten kopt met een duik zijn 3e doelpunt vandaag in het net.

De wedstrijd is gewonnen en enkele minuten later kan DVSG de  ruim verdiende overwinning gaan vieren.

Er werd goed gevoetbald, maar er moest ook hard geknokt worden om de achterstand in een overwinning om te buigen. Mede door het feit dat juist met de afronding van de vele kansen  er vandaag niet effectief werd omgegaan. Volhouden werd vandaag goed beloond!!

Volgende week speelt DVSG wederom thuis, maar dan tegen Niftrik.