Laatste Nieuws


DVSG voetbalt uit tegen VVLK. Beide teams hebben dit seizoen een goede start gehad.


Wie van beiden kan de weg naar boven voortzetten??

DVSG begint goed aan de wedstrijd en maakt in de 4e min al de 0-1. Niek Derksen krijgt de bal ver buiten de 16 meter aangespeeld. Hij neemt de bal mee en schiet in de lange bovenhoek DVSG naar een voorsprong.

VVLK heeft het moeilijk, maar na een kwartier komt VVLK goed in de wedstrijd en de gelijkmaker is dan ook niet verwonderlijk in de 28e minuut.

Voor rust is het weer DVSG die de wedstrijd naar zich toetrekt. Helaas gaat de kopbal van Rico Voeten via de lat over het doel.

In de 2e helft is VVLK duidelijk feller en gevaarlijker in de omschakeling. In de 61e min levert dit de 2-1 voorsprong op.

DVSG is niet bij machte om goed samenspel te laten zien. Achterin wordt met veel risico 1-op-1 gespeeld, maar dit spel levert geen meerwaarde op het middenveld. Daar kan de bal niet goed gecontroleerd worden en dan komen er ook geen goede aanvallen tot stand.

Zo heeft de  spits van DVSG heeft vandaag geen goede bal gehad en kan zo ook niet de broodnodige doelpunten scoren.

Ondanks de wissels( Gijs Bach, Stan Hoevenaars en Menno Sillessen)  komt DVSG niet tot scoren.

In het slotdeel van de wedstrijd wordt het ook nog 4-1.

DVSG verliest terecht, ondanks de goede start vandaag. De bal kon vandaag niet goed rondgespeeld worden, er was teveel onrust aan de bal. Hierdoor kwam DVSG ook niet het creëren van kansen.

Dit moet beter om volgende week thuis tegenSCD’33 een reslutaat te kunnen behalen.

Werk aan de winkel voor de hele selectie dus.