Laatste Nieuws


Vandaag speelt DVSG thuis tegen AVIOS/DBV en wil  en kan via deze tegenstander klimmen op de ranglijst.


Na 2 minuten gebeurd het weer dat DVSG op achterstand komt. De spits kan wegdraaien en inschieten. De keeper kan de bal niet meer keren. Dus wederom moet DVSG vanuit een achterstand knokken om te winnen.

DVSG komt niet goed in haar spel. De 2e bal is veelal voor de tegenstander en zo wordt het moeilijk om een goede aanval op te zetten. Kansen zijn er aan beide zijden. Na een half uur krijgt Wout Pouwels een goede kans, maar schiet tegen de paal.  Niek Derksen kopt van dichtbij in de handen van de keeper. Ook AVIOS/DBV heeft een paar goede kansen, maar keeper Nick de Nijs weet redding te brengen.

 In de 2e helft start DVSG aanvallend, met meteen een kansje voor Aaron Rubens. Later in de 2e helft kan Aaron net niet zijn voet tegen een voorzet van Ivo van Balkom zetten.

In het laatste deel van de wedstrijd komen er wissels en  mogen Rico Voeten, Gijs Bach en Tijn Willems de achterstand proberen weg te werken.

Er is echt aanvallend gewisseld en dit levert ook kansen op. Rico kopt een bal net over, Tim Nillessen schiet tegen de lat en een ander  schot gaat voorlangs.

AVIOS komt er een aantal keer via de counter gevaarlijk uit, maar weet niet te scoren en de wedstrijd in het slot te gooien.

 De officiële tijd is verstreken .

In blessuretijd komt uit een vrije trap de bal via enkele tussenstations voor de voeten van Tijn Willems. Hij scoort de verlossende gelijkmaker. 1-1.

In de nog volgende 2 minuten weten beide teams niet meer te scoren en zo eindigt deze wedstrijd in een gelijk spel.

DVSG heeft hard moeten werken om dit punt te verdienen en dit voelt bijna als een overwinning op de valreep.

Iedereen weet dat het spel volgende week uit tegen VVLK beter moet om daar te kunnen winnen.