Laatste Nieuws


DVSG speelt thuis tegen Unitas’28 en heeft wat goed te maken na de nederlaag van afgelopen week tegen SVO.


DVSG  start aanvallend en krijgt al snel een kopkans via Menno Sillessen. Het is DVSG die aanvalt, maar de 1e keer dat via een lange bal Unitas bij de 16 meter komt, gaat keeper Stan Peters in de fout.

Unitas’28 scoort de 0-1 uit een penalty. DVSG moet weer op zoek naar de gelijkmaker. Dit lukt in de 37e min. Menno Sillessen neemt een vrije trap en Aaron Rubens kopt de gelijkmaker binnen.

DVSG is nu duidelijk sterker en creëert kansen, maar scoort niet meer voor de rust.

Na rust gaat DVSG verder met aanvallen, maar is Unitas via lange ballen soms gevaarlijk. In de 58e min scoort Unitas’28 de 1-2. Wederom moet DVSG in de achtervolging. Enkele minuten later lukt het DVSG om wederom 2-2 gelijk te maken. Een hoge voorzet van Niek Derksen wordt door de eigen verdediger van Unitas ingekopt.

DVSG speelt nu  weer voor de winst. Het samenspel is vandaag niet zo goed verzorgt als andere wedstrijden. Het is heel zuur als de DVSG-keeper uit een vrijetrap een houdbare bal mist en Unitas wederom voor staat; 2-3.

In de 80e min pakt keeper Stan Peters nog rood; overtreding op doorgebroken speler . Dirk Ebbers vervangt en pakt meteen een paar goede ballen.

Met 10 man weet DVSG nog een goed aanvalsoffensief te ontplooien, maar de vele gecreëerde kansen worden gemist, beter gezegd gepakt door de goede keeper van Unitas. De bal wilde er gewoon niet meer in!!

DVSG verliest, gezien het getoonde spel onterecht. Maar de tegengoals kwamen wederom tot stand door persoonlijke fouten. Dit zal moeten wijzigen om wedstrijden te kunnen winnen.

Volgende week wederom een kans uit bij WVW om te gaan winnen.