Laatste Nieuws


DVSG speelt de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen thuis tegen Batavia.

Er zijn in het team van DVSG 3 nieuwe spelers in de basis opgesteld.  Ivo van der Horst als laatste man,  Aaron Rubens in de spits en Guus Ebbers als vleugelaanvaller.

DVSG speelt dit seizoen haar wedsstrijden op het kunstgrasveld  en begint met een aanvallend ingesteld team. In de 4e min kopt Aaron Rubens uit een vrijetrap van de zijkant de 1-0 binnen.

DVSG blijft aanvallen en geeft Batavia geen tijd om tot voetballen te komen. Na 10 min. is er  de wissel Rens Hubers voor Wout Pouwels.  DVSG blijft aanvallen en druk uitoefenen op het doel van Batavia.  In de 29e min is DVSG in staat om het veldoverwicht wederom in doelpunten uit te drukken.

Guus Ebbers geeft een bal cross over het veld naar de opkomende Ivo van Balkom.  Deze kan doorlopen naar de keeper scoort netjes de 2-0.  Enkele minuten later weet Aaron Rubens, in de spits, de bal terug te leggen op de opkomende Niek Derksen. Deze schiet meteen de 3-0 binnen. Weer een paar minuten later wordt Niek Derksen op links diep gestuurd. Hij neemt de bal goed mee en schiet de 4-0 binnen.

Het is echt een ongekende luxe dat DVSG zo ruim voorstaat, en verdiend ook!!

In de rust is Guus Ebbers gewisseld voor Menno Sillessen.  Binnen een minuut scoort Batavia de 4-1 en is er meteen een ander gevoel waar te nemen.  Batavia  probeert het om de wedstrijd te kantelen.

Ze spelen agressiever, verder voorruit en DVSG heeft moeite om weer hun spelritme te vinden.

Dit levert enkele hele goede kansen op voor Batavia, maar geen goals meer.
DVSG krijgt ook een paar mogelijkheden, maar scoort ook niet meer.  Vandaag waren de verdedigers top bij DVSG en dit geeft de nodige rust om te kunnen aanvallen. Aanvallend was er veel beweging en  wisten de spelers van DVSG elkaar goed te vinden. Kortom een super goede prestatie van het hele team en een super start van deze competitie. Complimenten voor de inzet en het spel, zeker de 1e helft.

Vol vertrouwen kan DVSG naar de volgende tegenstander,  SVO uit volgende week.