Laatste Nieuws


DVSG speelt vandaag de laatste wedstrijd thuis tegen VVLK dat net boven hen staat in de competitie.


Eigenlijk gaat deze wedstrijd alleen om het seizoen goed af te sluiten en te bepalen wie er laatste en een na laatste wordt.

DVSG begint grotendeels met de opstelling van de laatste weken.  De wedstrijd komt maar langzaam op gang. In de 21e min krijgt DVSG de 1e kans, maar kan Tijmen Heus niet bij de bal om deze binnen te koppen. Even later gaat een goed schot van Gijs Bach niet in het doel.

In de 26e min is het Ivo van Balkom die opkomt over de zijkant en een goede voorzet aflevert. Rico Voeten kan hieruit de 1-0 binnen koppen. Net voor rust is het wederom Ivo van Balkom die opkomt en deze keer kan Tim Nillessen zijn voorzet nog net binnen schieten. DVSG gaat met een 2-0 voorsprong de rust in.

Na de rust wordt al meteen een goal van Rico Voeten afgekeurds wegens een overtreding voordien.

In de 57e min scoort DVSG uit een vrije trap. De bal wordt voorgegeven en Tijn Willems kopt de bal achterin het doelgebied  in de goal.

VVLK is nu echt even van slag en op het veld worden nu wat (teveel onnodige ) overtredingen gemaakt. DVSG weet echter de draad weer goed op te pakken en VVLK begrijpt dat vandaag de wedstrijd definitief verloren is. Er volgen wat wissels bij DVSG om spelers wat speelminuten te geven.

Patrick Janssen komt er in voor Tijmen Heus. Even later krijgen Menno Sillessen en Nevin Kamps weer speeltijd na een lange blessureperiode. Kort voor het einde van de wedstrijd scoort Rico Voeten de 5-0. DVSG wint met grote cijfers de laatste wedstrijd van het seizoen. Iets wat sinds jaren niet meer is voor gekomen. De afsluiting van het seizoen is prima en dit verleid een enkeling na de wedstrijd om voor volgend seizoen hoge verwachtingen uit te spreken.

We zullen het zien, maar nu eerst een verdiende zomerstop.