Actueel


Zondag 6 januari hield DVSG zijn nieuwjaarsreceptie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorafgaand aan deze receptie werd traditioneel de Nieuwjaarswedstrijd gespeeld tegen oud gedienden uit het verleden. Voorzitter Henk Janssen keek tijdens de receptie nog even terug op 2018 en vooruit naar 2019 waar hopelijk de nieuwbouw plannen zijn aanvang kunnen nemen.

Daarna werd er stilgestaan bij de jubilarissen van dit jaar.

Tim Schoenmakers, Bart de Bruin, Gerard Teunissen, Ton van Doorn, Nik van Doorn, Thom Jochoms,  Kaj Eikholt, Peter Wijers, William Nillesen en Henk Schaap wegens hun 25 jarig lidmaatschap. Jos Peters en Ruben Haerkens voor hun 40 jarig lidmaatschap. 

Ben de Haan, Hennie Peters, Willie Elbers en Hans de Haan werden gehuldigd voor hun 50 jarig lidmaatschap. Tevens voor hun 60 jarig lidmaatschap werden Jan de Haan en Jos Giesbers in het zonnetje gezet. Een viertal jubilarissen konden deze middag helaas niet aanwezig zijn wegens andere verplichtingen elders.

Hierna was het de beurt aan de commissie van de afgelopen drie  DVSG-ers om de nieuwe DVSG-er van het jaar bekend te maken. Hans Jochijms ging deze maal met die eer strijken.

We kunnen met z’n allen terugkijken op een zeer geslaagde middag waar het na het officiële gedeelte nog lang gezellig bleef.