Laatste Nieuws


DVSG speelt uit tegen SVO. De spelers van DVSG waren vooraf ervan overtuigd dat er vandaag punten gepakt zouden worden.


SVO start met goed veldspel  en DVSG loopt achter de feiten aan. Toch is het DVSG dat in een rommelige situatie in de 11e min een goede kans krijgt om te scoren. Tijmen Heus schiet de bal  echter over het doel. DVSG krijgt geen greep op het spel en enkele spelers van SVO. Met name het middenveld komt vandaag niet aan voetballen toe. Toch krijgt DVSG via Rico Voeten nog een kansje, maar deze schiet voorlangs. In de 28e min wordt een speler van SVO binnen het penaltygebied onderuit gehaald en is het een strafschop voor SVO. Deze wordt benut en SVO staat met 1-0 voor. Nog geen minuut later krijgt Tijmen weer een kans, maar schiet van te veraf over het doel. SVO blijft sterker, maar creëert weinig goede kansen. In de 42e min scoort SVO de 2-0. Vanuit een voorzet wordt de bal hard onderkant lat binnen geschoten.

De 2e helft begint DVSG aanvallender en dit resulteert in enkele goede kansen. Rens Hubers gaat meer aanvallend spelen en krijgt zelf een goed kans, maar de lat keert. DVSG geeft veel druk, maar de keeper van SVO maakt prima reddingen. SVO wordt teruggedrongen en DVSG speelt nu ver vanaf het eigen doel. Keeper Stan Peters heeft enkele goede reddingen en komt goed, ver , uit zijn doel. De laatste 20 minuten gaat DVSG nog meer op de aanval spelen met wissels als Charl Jacobs voor Patrick Janssen en Gijs Bach voor Tijmen Heus. De druk is er wel maar de 2-1 valt pas in blessuretijd. Niek Derksen kopt uit een voorzet de bal in de lange hoek. De wedstrijd is vandaag verloren.

DVSG begon met onvoldoende vertrouwen/ durf aan de wedstrijd vandaag. In de 2e helft was duidelijk te zien dat er kansen gecreëerd en druk op SVO uitgeoefend kon worden. Helaas met een achterstand van 2 doelpunten was dit niet meer om te buigen tot een overwinning.

Volgende week speelt DVSG thuis  Heumen en moet het met durf en lef vanaf het begin van de  kunnen winnen.