Laatste Nieuws


DVSG speelt uit tegen AAC Olympia in Horssen. 

DVSG speelt in een aangepaste opstelling wegens blessure, schorsing en andere verplichtingen. Hierdoor is m.n. het middenveld aangepast vandaag. Achterin is er een basisplaats voor Robin Klaassen.

De wedstrijd begint aftastend. Pas in de 14e min krijgt DVSG een schietkans via Niek Derksen en even later via Menno Sillessen. Toch is het AAC die in de 19e min de 1-0 scoort. Binnen de 16 meter krijgt DVSG de bal niet weggewerkt en zodoende kan AAC van dichtbij de bal binnen schieten. Het wordt echt een moeilijke middag als in de 24e min een terugspeelbal op de keeper misgaat en AAC simpel de 2-0 kan scoren. DVSG ziet er verslagen uit, maar weet tegen het einde van de 1e helft verschillende goede kansen te creëren, maar scoort niet. Op slag van rust is het echter AAC Olympia die de 3-0 scoort.

Na rust zijn er twee wissels; Wout Pouwels en Rens Hubers, die zijn debuut maakt in DVSG 1, komen voor Patrick Janssen en Robin Klaassen.  Helaas voor DVSG valt al snel de 4-0 en is de wedstrijd compleet gespeeld. Luuk Rikken maakt nog de 4-1 via een kopbal in de 69e min, maar DVSG kan niet voorkomen dat het ook nog 5-1 wordt  en moet nog de 6-1 accepteren als eindstand.

Vandaag was DVSG niet scherp genoeg. De wil was er zeker wel, maar als de eerste twee tegengoals zo makkelijk vallen, kun je een wedstrijd niet winnen. De kansen waren er in de 1e helft voor DVSG zeker wel.

Volgende week speelt DVSG uit tegen SVO en zal het scherper aan de wedstrijd moeten beginnen om te kunnen winnen.