Laatste Nieuws


DVSG speelt thuis tegen DSZ. In de bekeronde werd er nog ruim verloren, maar nu zit DVSG in een betere fase...

Vandaag speelt DVSG met een aangepast verdediging en moet ook Luuk Rikken na een half uur gewisseld worden voor Robin Klaassen,

De wedstrijd gaat aanvankelijk gelijk op, met een bal tegen de paal van DSZ en 2 maal een goede kopbal van Niek Derksen op doel. Niek Derksen had een penalty verdiend wegens omvertrekken binnen de 16 meter, maar de scheidsrechter wuift dit weg.

In de 32e min valt de 0-1, als een aanvaller vrij op doel kan schieten binnen de 16 meter. Even later wordt er een goal van Niek Derksen afgekeurd wegens buiten spel. Enkele minuten daarna valt echter de 0-2 als er een verdedigende fout wordt gemaakt.

Na rust start DVSG fanatiek en creëert meteen een paar goede kansen, maar geen goals. Pas in de 61e minuut scoort DVSG de 1-2. Vanuit een afgeslagen corner wordt de bal bij opnieuw voorgeven en  door Rico Voeten ingeschoten.  DVSG heeft nu even het overwicht op het veld, maar komt niet tot scoren. Binnen 10 min maakt DSZ uit een vrije trap op rand 16 meter de 1-3. De wedstrijd lijkt nu gedaan. Toch weet Tijmen Heus van DVSG via een goed ingestudeerde vrije trap de 2-3 te scoren. De wedstrijd lijkt weer opengebroken. Helaas veroorzaakt de keper van DVSG een penalty en wordt hieruit de 2-4 gescoord. De 2-5 valt ook nog in de slotminuten.

De wedstrijd is verloren, maar er is wel goede weerstand geboden. Volgende week  weer een nieuwe kans op punten uit tegen AVIOS/DBV.