Laatste Nieuws


 DVSG speelt uit tegen Niftrik. In de 1e helft doet DVSG goed mee, maar creëert geen echte kansen.

 

 


Niftrik scoort uit een corner via een kopbal de 1-0.

Na de rust komt DVSG met een meer aanvallende instelling het veld in en dit levert al snel een goede kans op voor Niek Derksen. Uit de tegenaanval scoort Niftrik echter de 2-0. Een domper!!  

DVSG komt in de 55e min over rechts op, en de bal wordt door Tijmen Heus naar het centrum gespeeld.  Niek Derksen kan de bal verlengen en Tim Nillessen scoort de 1-2. Twee minuten later stuurt Tijmen Ivo van Balkom weg en deze geeft de bal goed voor. Tim Nillessen neemt de bal “volley” en scoort de 2-2.

DVSG heeft nu echt de overhand en creëert kansen, maar scoort niet. Niftrik blijft gevaarlijk met messcherpe counters en keeper Stan peters weet enkele malen goede reddingen te verrichten.

Het is zuur voor DVSG als Niftrik countert( met een handsbal) en in de 65e min de 3-2 scoort.  DVSG wisselt Niek Derksen voor Rico Voeten en Paul Visser voor Max Thijssen.  Er zijn nog wel kansen, maar DVSG komt niet meer tot scoren.

 De 2e helft was een hele mooie wedstrijd, maar de uitslag is zuur voor DVSG. Een nederlaag, die gezien de 1e helft terecht, maar na de 2e helft als onterecht aanvoelt. Er is goed gevoetbald door DVSG en een gelijkspel was zeker verdiend geweest.

Volgende week speelt DVSG thuis  Overasseltse Boys.