Laatste Nieuws


Ook de tweede wedstrijd tegen Unitas '28 gaat verloren...

DVSG speelt in het weekend van het 70-jarig bestaan thuis tegen Unitas’28.

Het 2e elftal is nu in staat om de selectie te ondersteunen en vandaag staan Robin Klaassen, Paul Vissers en Patrick Janssen uit het 2e in de basis.

In de 6e minuut heeft Paul Vissers een kansje, maar zijn lobbal is niet hoog genoeg om over de keeper te komen. In de 16e min wordt door Unitas een bal van de lijn gehaald. DVSG is duidelijk aanvallend en scoort in de 21e min. uit een vrije trap. De 1e inzet van Gijs Bach wordt nog geweerd, maar uit de rebound schiet Niek Derksen DVSG onberispelijk naar 1-0. Unitas oogt wat getergd, zeker na de overwinning van afgelopen week.

In de 26e min scoort Unitas door een kopbal uit een corner de gelijkmaker. Jammer dat DVSG deze voorsprong niet langer kon vasthouden.

Luuk Rikken moet gewisseld worden en Stan Weijers komt erin.

In de 2e helft is het vooral Unitas dat aanvalt en DVSG komt nog maar sporadisch aan aanvallen toe. In de 55e minuut valt dan ook de 1-2.

Bram Reijnen komt na jaren afwezigheid weer zijn rentree maken in het 1e elftal en laat zien ervaren en nog steeds erg snel te zijn. Patrick Janssen wordt gewisseld voor Rick Goossens.

DVSG probeert de gelijkmaker te maken en mede door goed keperswerk van Stan Peters blijft DVSG in de race. Helaas wilde het vandaag niet lukken om nóg een doelpunt te scoren. DVSG heeft als team laten zien dat het weer kan knokken, en gefocust spelen.

Volgende week speelt DVSG uit tegen Heumen en wellicht kan daar weer een puntje gepakt gaan worden.