Laatste Nieuws


DVSG speelt uit tegen DSZ.

Vandaag vullen Jeroen Hendriks , Guus en Jakko Piepenbrock wegens vele blessures  het elftal aan.
Helaas staat DVSG in de 3e min al op 1-0 achter. Uit een corner valt de bal voor de voeten van een aanvaller, die makkelijk binnen tikt. Een grote domper. DVSG komt niet echt meer aan voetballen toe. In de 28e min scoort DSZ de 2-0. Een bal wordt laag door het centrum voorgegeven. Iedereen mist, behalve achterin spits Jeroen Geurts. 2-0 nu. De wedstrijd is dan eigenlijk gespeeld, omdat DVSG het hele seizoen al moeilijk doelpunten scoort.

De laatste minuten voor rust creëert DVSG een paar goede kansen, maar een schot gaat tegen de paal en een kopbal van Niek Derksen wordt van de lijn gehaald. Na rust gaat DVSG aanvallender spelen en schuift de laatste man door naar het middenveld. Dit levert wat druk naar voren op.

Een kopgoal van Menno Sillessen wordt afgekeurd en een schot van Niek Derksen wordt gepakt door de keeper. Na 15 minuten is het echter DSZ die countert en Jeroen Geurts weet van afstand keeper Stan Peters te verslaan.  5 minuten later valt de 4-0 door een verkeerde inspeelbal.

Er wordt bij DVSG gewisseld en Tim Nillessen en Per Berns komen erin voor Gijs Bach en Guus Piepenbrock. In de 82e min scoort Jakko Piepenbrock de 4-1 uit een vrije trap. In de laatste minuten scoort DSZ nog 3 keer waardoor de eindstand  7-1 wordt. De wedstrijd was na 3 minuten al voorbij en de uitslag einduitslag verandert daar niet veel aan.

Volgende week gewoon met nieuwe energie thuis de strijd aangaan tegen VVLK. De vorige wedstrijd is  toen (onterecht ) in de blessuretijd verloren. Tijd om iets recht te zetten !!