Laatste Nieuws


DVSG gaat onnodig onderuit tegen hekkensluiter.

DVSG speelt 1e Paasdag uit tegen hekkensluiter DVE- Trajanus. DVSG start met Ruben Nillessen en Roy Janssen voorin en Patrick Janssen speelt laatste man vandaag.  Het is Tijs de Jong die in het begin van de wedstrijd goed over de zijkant opkomt. Hij krijgt de bal goed mee, maar neemt iets te weinig tijd om te schieten. De bal gaat naast het doel. 

DVSG speelt wat onwennig door een andere samenstelling van het team.
DVE- Trajanus heeft vaardige voetballers en scoort uit een kopbal van dichtbij de 1-0.  Drie minuten later scoort DVE – Trajanus de 2-0. Een aanvaller kan de 16 meter inlopen en scoort daaruit de 2-0. DVSG probeert het, maar vandaag is de scherpte er niet. Of is het concentratie, duelkracht, opstelling,..

Pas vlak voor rust krijgt DVSG een paar mogelijkheden met een kopbal van Luuk Rikken en een schot van Niek Derksen.  Helaas geen treffers, waardoor de ruststand 2-0 is. Nevin Kamps is dan al gewisseld voor Rick Goossens op de backpositie. Na rust is DVSG wel fel, maar komt het er aanvallend niet aan te pas. DVE- Trajanus heeft het overwicht en als de 3-0 gescoord wordt door een foute terugspeelbal van DVSG, is de wedstrijd helemaal gespeeld.

Dirk Hopmans  maakt vandaag zijn debuut door Niek Derksen te vervangen. De wedstrijd is verloren. De 4-0 in de 79e minuut verandert daar niets meer aan.

Vooraf had iedereen van DVSG gedacht dat er vandaag punten te pakken waren, maar de realiteit is dat DVSG er niet aan te pas gekomen is. Aanvallend lukte het niet en verdedigend werden kleine foutjes afgestraft.

Verliezen was vandaag wederom niet nodig geweest. Volgende week speelt DVSG uit bij DSZ en zal er toch meer gebracht moeten worden om hier een resultaat te behalen.