Laatste Nieuws


DVSG speelt uit tegen het iets hoger geplaatste SVHA op een koud en winderig sportpark.


De wedstrijd wordt op kunstgras gespeeld en DVSG heeft de nodige aanpassingen in het team moeten maken. Zo staan de A- spelers Rick Goossens en Max Thijssen in de verdediging en staat Guus Piepenbrock in de aanval. Hierdoor staat een  aantal vaste spelers vandaag niet op zijn vertrouwde positie. De wedstrijd wordt danig beïnvloed door de kou en de wind.

In de 14e min scoort SVHA de 1-0 uit een vrije trap.  Tien minuten later heeft Guus Piepenbrock een kans, maar schiet van te veraf en naast. In de 31e min wordt een goal van SVHA afgekeurd. Een  minuut later geeft Niek Derksen uit een vrije trap de bal mee aan Gijs Bach. Gijs levert een prima voorzet af en Menno kopt de gelijkmaker binnen. Op slag van rust weet SVHA echter wederom te scoren en gaat DVSG met een 2-1 achterstand de rust in.

Na de rust is Per Berns gewisseld voor Jens Liebers.  Als Max Thijssen in de 10e min na rust rood krijgt, wordt het een hele moeilijke opgave voor DVSG. Na een verkeerde inspeelbal achterin staat het 3-1  en nu is de wedstrijd is wel gespeeld.

Gijs Bach wordt nog gewisseld voor Rick Loeffen. DVSG probeert het nog wel, maar het zit er vandaag echt niet meer in. SVHA krijgt nog wat kansjes, net als DVSG. Maar er wordt niet meer gescoord. DVSG verliest van een tegenstander door persoonlijke fouten, maar ook doordat het  team teveel positiewisselingen te verwerken kreeg.

 

Volgende week speelt DVSG thuis tegen SCD’33 en kan het, als de persoonlijke fouten uitblijven, werken aan een goed resultaat.