Laatste Nieuws


DVSG speelt vandaag thuis op het kunstgras tegen SVO.

Al na een minuut krijgt SVO een terechte penalty en staat DVSG al meteen met 0-1 achter.

DVSG komt niet aan voetballen toe en in de 11e min scoort SVO uit een corner de 0-2. In 1e instantie weet keeper Stan Peters nog de bal tegen te houden, maar de rebound is onhoudbaar.

Paul Vissers moet wegens een blessure gewisseld worden en Luuk Rikken vervangt hem.   DVSG komt maar amper van de eigen helft af én SVO creëert een aantal goede kansen. Deze kansen worden niet benut of tegen gehouden door de goed kepende Stan Peters. Bij een spaarzame uitbraak geeft Tymen Heus de bal voor. Een verdediger van SVO maakt hands binnen het penaltygebied en zo krijgt DVSG ook een penalty. Niek Derksen schiet met deze penalty de 1-2 binnen.

Na rust zijn we amper bezig of SVO scoort de 1-3. Bij een aanval valt de bal tussen de laatste man en de keeper van DVSG. Uit de kluts valt de bal voor de vrijstaande pits die simpel de bal binnen schuift. In de 60e  min wordt per Berns gewisseld voor Ruben Nillessen. Als 10 min later Koen Eemers gewisseld wordt voor Menno Sillessen, gaat DVSG aanvallender spelen. Het levert nog een kleine kans op voor Tymen Heus, maar deze wedstrijd is verloren.

Eigenlijk is DVSG er de hele wedstrijd niet aan te pas gekomen. SVO was voetballend beter, maar wist hieruit niet te scoren. De doelpunten zijn gevallen uit dode spelmomenten, of een “kluts” situatie.

Het was vandaag eigenlijk al na 1 minuut een onmogelijke opgaaf voor DVSG om tegen een goed voetballend SVO een resultaat te behalen. Volgende week weer een nieuwe kans uit tegen SVHA  om punten te behalen.