Laatste Nieuws


DVSG speelt de 1e thuiswedstrijd van het seizoen tegen DSZ.

Wederom laat DVSG behoorlijk samenspel zien, maar creëert te weinig kansen.


DSZ daarentegen is gevaarlijker, krijgt meer goede kansen,maar weet deze niet te verzilveren. Des te pijnlijker is het dan ook dat DVSG weer op achterstand komt door een ongelukkige eigen goal. Een strak en laag voorgeven corner belandt via het lichaam van een verdediger in het eigen doel.


Bij de ruststand van 0-1 is nog van alles mogelijk.


Na rust komt DVSG zwaar onder druk te staan en komt verschillende keren goed weg bij gevaarlijke situaties voor het doel. In de 58e min maakt DSZ de 0-2 en lijkt de wedstrijd definitief verloren. Charl Jacobs wordt gewisseld voor Dirk Thijssen en even later maakt DVSG de 1-2. Een vrije trap van Menno Sillessen wordt door Thijmen Heus in een keer in het doel geschoten. DVSG heeft de eerste goal gescoord van dit seizoen. Meteen is er ook een overwicht van DVSG en lijkt DSZ compleet in de war. DVSG creëert nog een paar kansjes, maar weet niet te scoren. Langzaamaan herstelt DSZ zich en weet via een goede counter de 1-3 te scoren. Nu is de wedstrijd echt gespeeld.

 


Jens Liebers en Per Berns maken nog hun minuten als invaller, maar kunnen de einduitslag niet meer veranderen. DSZ is de terechte winnaar gezien de hoeveelheid kansen die het heeft gecreëerd. DVSG heeft goed gespeeld, maar kwam op beslissende momenten toch te kort, in de aanval, maar ook verdedigend.

 

Volgende week speelt DVSG uit tegen AVIOS/DBV