Jeugdvoetbal


                                                         Kom je ook voetballen !!!!

Wij juichen het enorm toe wanneer kinderen kennis willen maken met het voetbal bij v.v. DVSG. Deze kinderen zijn van harte welkom bij DVSG. Wij zien graag dat zoveel mogelijk kinderen genieten van het voetballen. De beste optie is om een aantal proeftrainingen te volgen om te zien of uw zoon/dochter het voetballen ook echt heel leuk vindt.

Er zijn wel een paar regels die gevolgd moeten worden voor een goede coördinatie en om teleurstellingen te voorkomen.

  1. Wanneer een proefspeler proeftrainingen gaat volgen dienen de ouders/verzorgers van de proefspeler per email de naam en geboortedatum door te geven aan het jeugdsecretariaat en de ledenadministratie (aschoenmak@gmail.com)

 

  1. Proeftrainingen wordt altijd gecoördineerd met de jeugdsecretaris / jeugd coördinator. Voordat de kinderen gaan proeftrainen wordt dit overlegt met de trainers. Hierbij zal zo veel mogelijk rekening gehouden worden met de leeftijd, aantal spelers, en zijn/ haar vriendjes/ vriendinnetjes van de proefspelers.

 

  1. Proefspelers mogen alleen trainingen volgen en nog geen wedstrijden spelen, aangezien ze nog niet officieel lid zijn van de vereniging DVSG en de KNVB.

 

  1. Naar een aantal trainingen wordt in overleg met de ouders besloten of ze het leuk vinden en graag lid willen worden van v.v. DVSG.

 

Informatie     over aanmelden/afmelden                                                                                                                                               

Voor meer informatie over aanmelden/afmelden dienen ouders/verzorgers contact op te nemen met de jeugdsecretaris / jeugd coördinator.

Nieuw lid/speler

Mocht een kind besluiten dat hij/zij voetballen leuk vindt en lid wil worden van v.v. DVSG. Dan volgt onderstaande procedure:

  1. De ouders/verzorgers nemen contact op met de ledenadministratie (aschoenmak@gmail.com). Vermeldt aub hierbij meteen de volledige naam en geboortedatum van het betreffende kind + eventuele contactgegevens.
  2. Van de ledenadministratie ontvangen de ouders/verzorgers vervolgens het inschrijvingsformulier en informatie over de contributie. Indien het kind reeds actief is geweest bij een andere voetbalvereniging dan zal er ook een overschrijvingsformulier ingevuld moeten worden.
  3. Indien de ouders-verzorgers hiermee akkoord gaan dan kunnen zij de formulieren retourneren naar de ledenadministratie.
  4. Het verdere vervolg wordt geregeld vanuit de jeugdafdeling.

 

Voor vragen of opmerkingen graag contact opnemen met

Ton Coenen   toncoenen89@gmail.com